Příprava studené a teplé kuchyně třídy E2 a E3
Praxe ve školní kuchyni třídy E3 - pokrmy studené a teplé kuchyně. Druhé pololetí 2021/2022
Třída E3








Obložené vejce

Těstovinový salát, zeleninový a ovocný salát


Praxe ve školní kuchyni třídy E2 - pokrmy teplé, studené kuchyně + cukrářské výrobky. První a druhé pololetí 2021/2022.
Třída E2

Studená kuchyně
Zeleninový salát

Ovocný salát

Praktická příprava chlebíčků.

Praktická příprava obložených mís.


Těstovinový salát

Chlebíčky

Obložené vejce

Obložené mísy

Teplá kuchyně
Rizoto s kuřecím masem a sypaným sýrem


Pizza


Steak

Česnečka s krutony

Kuřecí maso v těstíčku s opečenými brambory


Čočková polévka s párkem

Kuře na paprice

Smažený karbanátek, šťouchané brambory

Bramborová polévka

Vepřový guláš

Cukrářské výrobky


Pirohy



Perník

Lívanečky

Palačinky s jahodovým džemem
