Ekonomika a podnikání se zaměřením na cestovní ruch

Příprava studené a teplé kuchyně třídy E2 a E3

Praxe ve školní kuchyni třídy E3 - pokrmy studené a teplé kuchyně. Druhé pololetí 2021/2022

Třída E3

Obložené vejce 

Těstovinový salát, zeleninový a ovocný salát

Praxe ve školní kuchyni třídy E2 - pokrmy teplé, studené kuchyně + cukrářské výrobky. První a druhé pololetí 2021/2022.

Třída E2


Studená kuchyně 

Zeleninový salát

Ovocný salát


Praktická příprava chlebíčků.

Praktická příprava obložených mís.

Těstovinový salát

Chlebíčky

Obložené vejce

Obložené mísy

Teplá kuchyně

Rizoto s kuřecím masem a sypaným sýrem

Pizza

Steak

Česnečka s krutony

Kuřecí maso v těstíčku s opečenými brambory


Čočková polévka s párkem


Kuře na paprice

Smažený karbanátek, šťouchané brambory

Bramborová polévka

Vepřový guláš 

Cukrářské výrobky

Pirohy

Perník

Lívanečky

Palačinky s jahodovým džemem