Škola

Jsme škola s dlouhou tradicí ve vzdělávání v oblasti gastronomie, cestovního ruchu a služeb. Počátky vzniku školy se vztahují k roku 1906. Dnes poskytujeme praktické vzdělání v učebních oborech i vzdělání maturitní.

Studium na naší škole není jednoduché, po studentech požadujeme plnění povinností v teoretickém i praktickém vyučování. Klademe důraz především na společenské vystupování a chování studentů. Odměnou za tento přístup poskytujeme studentům kvalitní vzdělání, s vysokou mírou uplatnění v praxi. Praktická i teoretická výuka probíhá v rekonstruovaných a plně funkčně vybavených odborných učebnách.

Naším vzdělávacím cílem jsou úspěšní mladí lidé, kteří naleznou uplatnění ve svém oboru, ať už v praxi, anebo při dalším studiu.

Děčínská Vlna 2022

X. ročník - 5. května 2022   Fotografie ZDE Speciální kategorie - nevěsta v BOHO stylu 1. místo Dresslerová Natálie 2. místo Langer Dominika 3...

Vernisáž fotografií

Srdečně Vás zveme na vernisáž fotografií, které připravili žáci druhého a čtvrtého ročníku oboru Fotograf. Pozvánku zhotovila Natálie Javorková, třída F2.

Změna termínů soutěží

Oblíbené soutěže se přesouvají na měsíc květen. Děčínská vlna  přesunuta na 5. 5. 2022.Gastro Labe přesunuto na 12. 5. 2022.Těšíme se na Vás v OC Pivovar Děčí...